Nakatumisi tuli juurde nii Valga- kui Võrumaale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Koroonatesti tegemine. Foto on illustratiivne.
Koroonatesti tegemine. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4120 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 285 ehk 6,9 protsenti testide koguarvust ning suri kolm inimest.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 171 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 124 on Tallinnas, teatas BNS.

Ida-Virumaale lisandus 28 ning Tartumaale 27 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Pärnu- ja Raplamaale lisandus 14 uut nakatunut. Lääne-Virumaale lisandus kaheksa, Viljandimaale kuus uut nakatunut.

Hiiu-, Lääne- ja Valgamaale lisandus kaks uut positiivset ning Võru- ja Saaremaale üks. Üheksa positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht. Jõgeva-, Järva- ja Põlvamaal uusi nakatumisi ei lisandunud.

Tänahommikuse seisuga viibib haiglas 262 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel on 14 patsienti.

Ööpäeva jooksul suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest – 66-aastane naine, 87-aastane mees ja 89-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 137 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Terviseameti jälgimisel on üle 27 400 inimese. Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on üle 4900 inimese, kellest 787 on nakatunud (nakatunute number sisaldab ka Põhja regionaalosakonna jälgitavaid).

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 402,79 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 7,5 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles