SETOMAA ⟩ Viirus saatis kooli- ja lasteaiapere eneseisolatsiooni

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mikitamäe kool on alates kolmapäevast mõnda aega distantsõppel ning töötajad ja lapsed eneseisolatsioonis.
Mikitamäe kool on alates kolmapäevast mõnda aega distantsõppel ning töötajad ja lapsed eneseisolatsioonis. Foto: Mikitamäe kool/Facebook

Setomaa vallavalitsus annab teada, et terviseametilt saadud info kohaselt on Mikitamäe kooli personali seas COVID-19 positiivseid töötajaid ning lähikontaktsete ring lai.

Laste ja töötajate tervise kaitseks ning koroonaviiruse leviku tõkestamiseks tehakse terviseameti soovitusel ja Setomaa vallavalitsuse korraldusel Mikitamäe kooli ja Värska lasteaia töös alates kolmapäevast ajutised ümberkorraldused.

Mikitamäe kooli lasteaiarühm on suletud alates 9. detsembrist kuni 18. detsembrini ning rühma töötajad ja lapsed eneseisolatsioonis.

Mikitamäe kool on alates 9. detsembrist kuni 22. detsembrini (kaasa arvatud) distantsõppel ning töötajad ja lapsed eneseisolatsioonis. Distantsõppes osalemine on õpilastele kohustuslik, teatas vallavalitsus.

Värska lasteaia liitrühm on alates 9. detsembrist kuni 14. detsembrini (kaasa arvatud) suletud ning rühma töötajad ja lapsed eneseisolatsioonis.

Setomaa vallavalitsus tuletab meelde ja paneb inimestele südamele, et haiguse leviku tõkestamiseks saab igaüks anda olulise panuse, käitudes vastutustundlikult ning hoolivalt. Haigussümptomite ilmnemisel tuleb koheselt jääda eneseisolatsiooni ning võtta edasiste käitumisjuhiste saamiseks ühendust oma perearstiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles