Valga stuudio teenis ära kaks tänukirja korraga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Stuudio Joy noored äsja saadud tänukirjadega. Keskel stuudio juht ja lauluõpetaja Marina Jerjomina, ees vasakul tantsupedagoog Alexander Makarov.
Stuudio Joy noored äsja saadud tänukirjadega. Keskel stuudio juht ja lauluõpetaja Marina Jerjomina, ees vasakul tantsupedagoog Alexander Makarov. Foto: Stuudio Joy

Valgas tegutsev stuudio Joy on juba veerand sajandit liitnud eri rahvustest noori nii Eestist kui ka Lätist. Selline tegevus tõi laulu- ja tantsustuudiole äsja tänukirjad nii kultuuriministeeriumilt kui Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuselt.

«Loomulikult on hea meel,» tunnistas stuudio juht Marina Jerjomina. «Need tunnustused rõhutavad meie erilisust. Joy pole lihtsalt tore koht, kus noored kokku saavad, et laulda ja tantsida. Kuna tegutseme sellises paljurahvuselises linnas nagu Valga, on tegu omalaadse lõimumiskohaga. Meil on siin eestlased, lätlased, venelased, mustlased, teisedki rahvused – kõik sõbralikult koos. Praegu ühendab stuudio rohkem kui 150 inimest vanuses 5 kuni 60+ eluaastat.»

Kõneks ka narkootikumid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles