Võrul ja Valgal on lootust jalgpallihall saada

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga asevallavanema Mati Kikkase sõnul on just see plats Kuperjanovi tänavas hetkel kõige tõenäolisem Valga tulevase jalgpallihalli asukoht. Hetkel käivad seal Priimetsa kooli vana hoone lammutustööd. 
Valga asevallavanema Mati Kikkase sõnul on just see plats Kuperjanovi tänavas hetkel kõige tõenäolisem Valga tulevase jalgpallihalli asukoht. Hetkel käivad seal Priimetsa kooli vana hoone lammutustööd. Foto: Tiit Loim

Valka kerkib suure tõenäosusega juba 2022. aastal kunstmuruväljakuga jalgpallihall. Sarnase plaani suunas liigub ka Võru, Põlvas on seis lahtisem.

Valitsuse kava kohaselt peaks üle Eesti eeldatavalt maakonnakeskustesse kerkima 15 jalgpallihalli. Tänavuses riigieelarves on selleks ette nähtud kuus miljonit eurot, mis jagati Tartu, Haapsalu, Viljandi ja Rapla vahel. 2021. aasta eelarvest saavad raha Jõhvi, Pärnu, Rakvere ja Kuressaare.

Edasi peaks järg jõudma Kagu-Eestini. Eesti Jalgpalli Liidu esindajad käisid juba oktoobris Valgas halli loomise võimalustega tutvumas. Nüüdseks on vald välja valinud ka paar võimalikku asukohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles