Põlva Serviti alistas meistriliigas Tallinna

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti hea kaitsetöö aitas võidule ka meistriliigas.
Serviti hea kaitsetöö aitas võidule ka meistriliigas. Foto: Helin Potter

Põlva Serviti kohtus kodusaalis pealinna võistkonna Tallinnaga, kellega peeti sellel hooaja alles teine kohtumine. Serviti eestvedamisel toimunud kohtumine lõppes põlvakate võiduga 29: 19. Meistriliiga arvestuses jätkab Põlva Serviti täiseduga Viljandi HC ja HC Kehra Horizon Pulp&Paperi ees.

Serviti oli Tallinna võistkonnaga sel hooajal kohtunud septembris võõrsil, kus vastane alistati. Hooaeg on kujunenud selliselt, et peaaegu kolm kuud ei olnud võistkonnad omavahel kohtunud. Üheks põhjuseks võib tuua selle, et Tallinn ei osale sel hooajal Balti liigas.

Serviti alustas tempokalt, kuid avavärv läks kirja vastasele, kuid seejärel viigistati kiirelt seis ning alustati eduseisu kasvatamisega. Kohtumise alguses oli heas rünnakuhoos ja täpse realiseerimisega Ülljo Pihus, kes viskas palli vastase väravasse mõne minutiga koguni neli korda järjest, mille peale Tallinna peatreener võttis oma meeskonna jaoks aja maha. Serviti hoogu see ei peatanud ning jätkati edu kasvatamisega. Heale kaitsetööle andis tuge ka taaskord väravavaht Eston Varusk, kes avapoolajal tõrjus kaks vastase karistusviset.

“Meie poolt oli normaalne mäng. Kaitse õnnestus esimesel poolajal hästi, teisel poolaja lõpupoole küll kaitse lagunes, kuid ohtlikuks see meie mängule seekord ei muutunud. Kaitse pealt me täna vastase üle mängisimegi, lisaks realiseerisime esimesel poolajal ka paremini. Initsatiivi poolt oli meil hea mäng, ” kommenteeris mängu Serviti sünnipäevalaps paremäär Markel Veiko.

Väravaid viskasid Serviti mängijad järgmiselt: Mathias Rebane 6, Ülljo Pihus ja Tõnis Kase 4, Kristjan Muuga ja Mario Karuse 3, Sander Sarapuu, Henri Hiiend, Andris Celminš ja Carl-Eric Uibo 2 ning Arturs Meikšans ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles