Ruumikitsikus pingestab ühistu ja prügifirma suhteid

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavalitsuse poolt käisid olukoraga tutvumas vallavara- ja hooldusteenistuse juht Kalev Niit (vasakult), liiklus- ja teedespetsialist Urmas Kuldmaa ja keskkonnaspetsialist Anni Teetsmann. Näoga kaamera poole on Maleva 4a ühistu esimees Tõnis Eespere.
Valga vallavalitsuse poolt käisid olukoraga tutvumas vallavara- ja hooldusteenistuse juht Kalev Niit (vasakult), liiklus- ja teedespetsialist Urmas Kuldmaa ja keskkonnaspetsialist Anni Teetsmann. Näoga kaamera poole on Maleva 4a ühistu esimees Tõnis Eespere. Foto: Tiit Loim

Valga kortermaja juures on tüliõunaks kujunenud parkimiskorraldus, mis prügifirma Ragn-Sellsi hinnangul takistab pääsemist maja juurde konteinereid tühjendama. Ühistu esimees seevastu leiab, et firma loobub teenuse osutamisest liiga lihtsalt. Vallavalitsuski pole seni lahendust leidnud.

Valgas Maleva 4a kortermaja juures on prügikonteinerite tühjendamisega probleeme olnud. Tänavaga paralleelselt paikneva hoone juurde viib sissesõidutee laiusega umbes 5,5 meetrit. Kui aga sissekeeramiskoha juures mõni auto pargitud on, on prügimasinal keeruline seal manööverdada.

Ühistu esimehe Tõnis Eespere sõnul on tänavu tühisõidud, mille eest ühistul tasuda tuleb, olnud 1. veebruaril, kui tühjendamata jäi paberikonteiner, ning 7. veebruaril ja 2. detsembril, kui ära viimata jäi olmeprügi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles