Viimast õlekõrt vajab üha vähem lapsi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga perekeskuse Kurepesa juhataja Marika Drenkhani sõnul on asutusel seni kriisis hästi läinud, kuna keegi pole haigestunud. Jõuludki tulevad ootuspäraselt ebaharilikud, ent detailselt ei saa neist rääkida, et mitte lastel üllatust ära rikkuda.
Valga perekeskuse Kurepesa juhataja Marika Drenkhani sõnul on asutusel seni kriisis hästi läinud, kuna keegi pole haigestunud. Jõuludki tulevad ootuspäraselt ebaharilikud, ent detailselt ei saa neist rääkida, et mitte lastel üllatust ära rikkuda. Foto: Tiit Loim

Valga perekeskuse Kurepesa juhataja Marika Drenkhani sõnul on lastele pakutav tugi riigis järjest tõhusam ning seetõttu on asenduskodusse jõudjate hulk viimasel ajal väga väike. Tänavustel keerulistel pühadel tuleb aga jõuluvanal ilmselt kingid vaikselt kuuse alla poetada, kuna suurt pidu ei õnnestu korraldada.

Kuidas on asutuse tööd mõjutanud koroonaviirus?

Selles mõttes on hästi läinud, et meil ei ole keegi haigeks jäänud. Muidugi piirab kujunenud olukord külastusi: me ei saa külalisi vastu võtta, eriti peremaja. Hoolega arutame läbi, keda vastu võtame. Praegu me sõpru külla ei oota ja suuri sünnipäevi ei pea. Ilmselt jõuluvanagagi peame kokku leppima, et ta poetab vaikselt kingitused kuuse alla, suur jõulupidu jääb ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles