Algavad virtuaalsed tantsulahingud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tantsulahingu eestvedaja on Andre Laine.
Tantsulahingu eestvedaja on Andre Laine. Foto: Arvo Meeks

Uus võistlus Virtuaalne Tantsulahing kutsub tantsijaid oma hobiga loominguliselt edasi tegelema.

Olukord, mis sunnib tantsuvõistlusi ära jätma või edasi lükkama ning on pannud huvihariduse pausile, on loonud soodsa pinnase uute ideede idanemiseks. Nii on Põlvas tegutsev tantsukool MTÜ Meie Stuudio eesotsas direktor Andre Lainega ellu kutsumas uutmoodi võistlust, mis võimaldab kõiki koroonaajastureegleid järgides Eesti tantsukoolidel ja -stuudiotel võistelda ning tantsijail end arendada.

«Virtuaalne Tantsulahing annab võimaluse võistelda oma kodustuudiost või kodukandist lahkumata,» selgitas koreograaf ja tantsulahingu eestvedaja Andre Laine.

«Tänapäeva noored on nii leidlikud, seepärast ei kahtle ma hetkekski, et tantsuvõistluse ülesanded saavad lahendatud silmapaistvalt ja säravalt,» lisas teine eestvedaja Kanni Kallastu.

Võistlus leiab aset veebikeskkonnas ajavahemikus 4. jaanuar kuni 11. märts, sel perioodil tuleb tantsuline lahendus leida viiele ülesandele. Igast tantsulahingust selgub jagatud punktide põhjal võitja, kuid peaauhind kuulub tantsukoolile või -stuudiole, kes läbi kogu võistluse kogub suurima punktisumma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles