Terminal Oil avas Värska sadamas automaattankla

LEPM
Copy
Terminal Oil avas Värska sadamas tankla.
Terminal Oil avas Värska sadamas tankla. Foto: Indrek Sarapuu

Terminal Oil avas reedel Värska sadamas automaattankla. Eesti kagunurga elanikele paraneb oluliselt kütuste kättesaamise võimalus.

Kui tänavu suvel avati Värskas uus sadamahoone, jäi ehitusjärge ootama tankla veesõidukite teenindamiseks - Eesti kagunurgas tuntakse selle järele järjest enam vajadust. Kuna veesõidukite teenindamine on hooajaline, siis leidsid nii kohalik omavalitsus kui ka operaatoriks valitud Terminal Oil, et tankla peab suutma ka sõidukeid teenindada.

Terminal Oili juhatuse liikme Raido Raudsepa kinnitusel peab ühel korralikul sadamal olema koht, kus väikelaevad saavad tankida.

Terminal Oil avas Värska sadamas tankla.
Terminal Oil avas Värska sadamas tankla. Foto: Indrek Sarapuu

“Siiani see võimalus Värskas ning eriti Kagu-Eestis üldse puudus. Kuna omame varasemat veeäärsete tanklate kogemust, siis teame, et antud projekt on väga kasulik nii Värska uuele sadamale kui ka kogu Värska piirkonnale. Kindlasti võib Värska kandis suviti kohata järjest enam paadimehi nii Tartust kui mujalt Peipsi piirkonnast, sest pole ohtu, et paadil kütust ei jätku.” lausus Raudsepp.

Tartust kuni Värskani on nüüdsest kolm Terminal Oili veesõidukite tanklat – Tartus, Saagal ning alates reedest juba ka Värskas. "Oleme oma üheks missiooniks seadnud alati olla kasulik ka kohalikule kogukonnale ning loodetavasti oleme veesõidukite tanklate projektidega andnud oma panuse veesõidukite tingimuste parandamisele Emajõe ja Peipsi- ning Lämmijärve piirkonnas" lisas Raudsepp.”

Automaattankla teeb omapäraseks see, et siin ei teenindata mitte ainult väikelaevu - sadama tanklas on võimalik tankida teisigi sõidukeid.

Sarnaselt kõigile Terminal Oil teenindusjaamadele on Värska avatavas tanklas makselahendusena kasutusel lisaks sularahale ja kaardimaksetele Cloudicsi pilvepõhine makselahenduse meetod, mis teeb Terminal Oili tanklate kasutamise tarbijale oluliselt mugavamaks.

Terminal Oil on Eesti pere-ettevõte, mis omab vedelkütuseterminale nii Tallinnas kui Tartus. Ettevõte on Eesti suurimaid vedelkütuste hulgimüüjaid ning opereerib 24 teenindusjaamas üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles