Pangakontorisse pääsemine võib võtta nädala

Siim Saavik
, reporter
Copy
Pank palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.
Pank palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast. Foto: Arvo Meeks

Et Valgas või Põlvas Swedbanki kontorisse pääseda, tuleb praegu eelnevalt aeg telefonitsi kokku leppida. Klientides, kes seda teadmata kontori suletud ukse taga pika ninaga jäänud või kohtumisaega mitu päeva ootama pidanud, on see tekitanud pahameelt.

Eelmisel neljapäeval plaanis üks Swedbanki klient minna Valga kontorisse ülekannet tegema, kuid jäi ukse taha. Kuna sisse teda ei lastud, võttis ta kõne uksel märgitud numbrile. Telefonis tehti talle selgeks, et panka ei pääse järjekorra tõttu niipea. Temalt uuriti veel, miks ta internetis oma ülekannet teha ei taha. «Küsiti, kellele ja mis summad tahan üle kanda ja miks seda pangas teha tahan. Tundus, nagu oleksin kurjategija olnud. Mis see nende asi on?» oli mees pahane. «Kui mul arvutit pole, kas ma pean siis Eesti riigist ära kolima?»

Pangakülastuse aja sai ta esialgu esmaspäevaks, kuid ülekandega oli kiire. Eri kanaleid pidi õnnestus tal välja kaubelda külastusaeg reedesele päevale. Kui mees reede hommikul kontori juurde jõudis, meenutas ukse taga olnud saba tema sõnul kunagisi piimajärjekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles