Võru linna sissesõidutee saab järgmisel aastal korda

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Linna esindustee on praegu hüplik. Selle aluspind on rajatud eri aegadel ning hiljem tehtud torutöid. Läbikaevatud kohad on aga paisunud ja ajapikku eri määral tõusnud.
Linna esindustee on praegu hüplik. Selle aluspind on rajatud eri aegadel ning hiljem tehtud torutöid. Läbikaevatud kohad on aga paisunud ja ajapikku eri määral tõusnud. Foto: Tomi Saluveer

Võrus saab järgmisel aastal korda linna sissesõiduteeks olev Tallinna maantee. Enam kui kilomeetrise teelõigu remont peaks maksma minema 376 800 eurot ning tööd valmis saama varasuveks.

Linnavalitsus allkirjastas möödunud nädalal ehituslepingu teelõigu uuendamise riigihanke võitnud osaühinguga Asfaldigrupp. Võru linnapea Anti Allase sõnul algab ehitus kevadel esimesel võimalusel ning peaks valmis saama suve alguses.

«Võib öelda, et Tallinna maantee on Võrule nii-öelda «Tere tulemast!» tee,» lausus Allas. «Teelt avanevad esimesed linnavaated, hakkavad paistma kirikutornid ja hooned. Tee on sirge, sest tegemist on kuuekümnendatel ehitatud uue aja tänavaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles