Politsei pidi pühade ajal tegelema joobes juhtide ja suhtevägivallaga

BNS
Copy
Politsei hinnangul kannab enamus inimestest maski, kuid kahe päeva jooksul siiski jagati 1000 maski neile, kel seda kaasas polnud.
Politsei hinnangul kannab enamus inimestest maski, kuid kahe päeva jooksul siiski jagati 1000 maski neile, kel seda kaasas polnud. Foto: Mailiis Ollino

Jõulupühade ajal on politsei pidanud kinni rohkem joobes juhte kui tavapäraselt ning rohkem on olnud ka lähisuhtevägivalda.

Pühade kahe esimese päeva jooksul tabas politsei rohkem kui 60 joobes sõidukijuhti. Möödunud ööpäeval tabas politsei liiklusest 22 joobes juhti. Neist ühel lasub narkouimas sõitmise kahtlus, ülejäänud 21 olid aga rooli istunud alkoholi tarvitamise tunnustega

Lähisuhtevägivalla juhtumeid on olnud pühade jooksul ligi 90, mida on rohkem kui tavapäraste päevade jooksul.

Päästeametile olid jõulud rahulikud. Päästjatel tuli näiteks eemaldada teedele kukkunud puid.

Vabas õhus maski kandma ei pea. Küll aga tuli politseil seekordsete jõulude ajal aidata terviseametit ning kontrollida maskikandmise nõude täitmist kaubanduskeskustes, tanklates, kirikutes ja mujal kokku 450 kohas. Politsei hinnangul kannab enamus inimestest maski, kuid kahe päeva jooksul siiski jagati 1000 maski neile, kel seda kaasas polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles