Ühissaluute tuleb tänavu hõredalt

Siim Saavik
, reporter
Copy
Kui eelmisel aastal saadeti Tõrvas vana aasta ära ühissaluudi ja koosviibimisega, siis tänavu annetab vald aastavahetusüritustele mõeldud summa Tõrva noortevolikogule.
Kui eelmisel aastal saadeti Tõrvas vana aasta ära ühissaluudi ja koosviibimisega, siis tänavu annetab vald aastavahetusüritustele mõeldud summa Tõrva noortevolikogule. Foto: Arvo Meeks

Enamikus Lõuna-Eesti keskustes jäävad aastavahetusel suured ühissaluudid taevasse laskmata. Tulevärgi on otsustanud korraldada vaid Põlva, Räpina ja Setomaa vald. Avalikud aastavahetuspeod jäävad aga ära igal pool nii Põlva-, Võru- kui ka Valgamaal.

Põlva vallas korraldati ilutulestiku teemal küsitlus, kus said oma poolt- või vastuhääle anda vähemalt 16-aastased Põlva valla kodanikud. Hääletajaid oli kokku 145, kellest napilt üle poole ehk 76 olid tulevärgi poolt. Seega Põlvas saluut tuleb, nagu kinnitas eile ka abivallavanem Martti Rõigas. Kokku maksab valla ilutulestik 2950 eurot, kestab seitse minutit ning selles on 18 osa.

Räpina vallas, täpsemalt nii Räpina linnas kui ka Mehikoormas ja Verioral, korraldab saluudi Räpina inkubatsioonikeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles