Valga valla kultuuri- ja haridusteenistuse juhatajana asus tööle Pille Raudam

LEPM
Copy
Valga vallavalitsuse kultuuri- ja haridusteenistuse juhataja Pille Raudam.
Valga vallavalitsuse kultuuri- ja haridusteenistuse juhataja Pille Raudam. Foto: Valga vallavalitsus

Alates 4. jaanuarist töötab Valga vallavalitsuse kultuuri- ja haridusteenistuse juhatajana Pille Raudam.

Pille Raudam omandas Tallinna Ülikoolis sotsiaalteaduste magistrikraadi, mille õppekavasse kuulus kombineeritult kasvatusteaduste (andragoogika) eriala. Tal on mitmekülgne avaliku sektori töökogemus praeguse ametiga seonduvates valdkondades.

Muuhulgas on Raudam töötanud kriminaalhooldusametniku, nõustamiskeskuse arendus- ja projektijuhi, sotsiaalpedagoogi ja sotsiaalainete õpetaja ning hariduskorraldaja- ja juhina. Tallinna Ülikoolis on ta lõpetanud ka tantsujuhtimise eriala ning ligi 20 aastat olnud oma tantsustuudio juht ja treener.

Kultuuri- ja haridusteenistuse juhataja on veendunud, et vallas on toimunud piisavalt mõttetalguid, kus on arutletud võimaluste üle, kus ja kuidas saaks inimene oma võimetega silma paista.

«Võimaluste loomisest siiski ei piisa, edulugusid tuleb järjepidevalt koguda ja kajastada, inimeste panustamist märgata ja tunnustada, positiivset tagasisidet anda. Tagasisidel ja märkamisel on tähtis roll vallas ja allüksustes,» selgitas Raudam. «Seisan kultuuri ja hariduse valdkonna eest, soovin kaasata, märgata ja tunnustada tegijaid – väärikalt ja õiglastel põhimõtetel. Soovin näha koostööd kui partnerlust.»

Teenistuse juht lubab oma valdkonna raames motiveerida allüksusi osalema ja tegutsema ühtsete eesmärkide nimel, samuti kavatseb kohtuda aktiivsete noortega, et mõista, kuidas nemad tunnetavad piirkonda ning millised on nende ettepanekud.

Pille Raudami sõnul sai antud ametikohale kandideerimise üheks ajendiks tema hiljutine elama asumine Harjumaalt Võrumaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles