Isolatsiooniajast sündis näitus

Mati Määrits
, reporter
Copy
Pilt «Õppetöö»: samal ajal, kui 11-aastane poeg kitarritunnis oli, pidas isa 60 inimesega viiest Euroopa riigist veebikoosolekut.
Pilt «Õppetöö»: samal ajal, kui 11-aastane poeg kitarritunnis oli, pidas isa 60 inimesega viiest Euroopa riigist veebikoosolekut. Foto: Tõnu Runnel

Kuidas elas üks neljaliikmeline pere üle kevadise isolatsiooniaja, saab pildis ja sõnas näha, vaadates Tõnu Runneli fotonäitust «Isolatsioon», mis pandi lõppenud aasta viimasel nädalal üles Räpina haigla fuajeesse.

ASi Räpina Haigla juhatuse esimehe Peeter Sibula sõnutsi vaatas ta näitust esmalt Tartu Aparaaditehase galeriis, kus tekkis mõte näidata fotosid ka räpinlastele. «Seda enam, et Tõnu Runnel on koos perega aastaid Räpina vallas suvitanud,» lisas ta.

Haiglajuhi sõnutsi moodustavad täiusliku terviku lisaks ilmekatele piltidele tabavad tekstid, mis foto meeleolu ja sisu vaatajale lahti seletavad. Eriti meeldib talle foto, kus perepoeg osaleb neti teel kitarritunnis, isa aga peab samal ajal poolesaja kolleegiga veebikoosolekut. «Need fotod ei ole üldse kurvad ega rusuvad,» märkis Sibul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles