Eesti parim spordiväljak loodab katuse alla saada

Siim Saavik
, reporter
Copy
Vastseliina hokiklubi juhile Taavi Tuvikesele (vasakul) andsid aasta parima spordirajatise auhinna üle jäähokimängijad Erik ja Marek Potšinok.
Vastseliina hokiklubi juhile Taavi Tuvikesele (vasakul) andsid aasta parima spordirajatise auhinna üle jäähokimängijad Erik ja Marek Potšinok. Foto: Steiv Silm/Eesti Olümpiakomitee

Võru vallas Vastseliina gümnaasiumi juures asuv mitmeotstarbeline spordiväljak pälvis Eesti Olümpiakomiteelt aasta spordiobjekti tiitli. Tunnustati ka Põlva-, Valga- ja Võrumaa parimaid spordiklubisid.

Vastseliina hokiklubi juht Taavi Tuvike tunnistas, et tunnustus oli väga meeldiv üllatus. «See teadmine, et siin midagi on, jõudis ka kuhugi kaugemale,» rõõmustas tulihingeline spordientusiast. Ta toonitas, et selliseid uhkeid spordiobjekte tehakse tavaliselt suurtesse linnadesse, sestap on Vastseliina rajatis meeldiv erand.

Väljak on ehitatud nii, et seal saab talvel harrastada jäähokit ja suvel rulluisuhokit. Samuti saab mängida jalg- ja korvpalli ning tegeleda teistegi spordialadega. Praegu on see eelkõige uisutajate päralt, sest jääkiht on platsil maas juba peaaegu kuu aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles