Võrumaa aasta sportlasteks kuulutati Zahkna ja Kudre

Kevin Koik
Copy
Aasta võistkonnaks valitud Rene Zahkna ja Regina Oja suusaduo sai suure toetuse rahvahääletusel. Zahkna kuulutati ka aasta meessportlaseks.
Aasta võistkonnaks valitud Rene Zahkna ja Regina Oja suusaduo sai suure toetuse rahvahääletusel. Zahkna kuulutati ka aasta meessportlaseks. Foto: Arvo Meeks

Vahetult enne uue aasta saabumist tunnustati Võru linna keskväljakul maakonna parimaid sporditegelasi. Aasta sportlasteks nimetati laskesuusataja Rene Zahkna ning suusa­orienteeruja Daisy Kudre.

Traditsiooniliselt on Võrumaa Spordiliit korraldanud tänuürituse kohalikus kultuurimajas Kannel, kuid koroonaohu tõttu kohtuti tänavu väljas. Möödunud suusahooajal koos Regina Ojaga maailmakarikaetapil paarissegateatesõidus kõrge teise koha välja sõitnud Zahkna tervitas meeleolukale kogunemisele tulnud külalisi videosilla vahendusel.

«Mul on suur au olla valitud aasta meessportlaseks ja koos Reginaga aasta võistkonnaks. Selline see sport juba on, et teed aastaid millegi suure nimel tööd ja kui see üllatuslik hetk tuleb, siis tundub see nii imeline, et ei oskagi midagi öelda,» teatas laskesuusataja möödunud aasta jaanuaris Sloveenias peetud edukale võistlusele tagasi mõeldes. Laskesuusatamise MK-etapil Pokljukas tegid Rene Zahkna ja Regina Oja paarissegateates toona suurepärase sõidu, lõpetades ajaloolise teise kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles