Valga kultuuri- ja huvialakeskus jääb töötaja positiivse koroonatesti tõttu suletuks

LEPM
Copy
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse töötaja antud koroonaviiruse Covid-19 testi tulemus osutus positiivseks.
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse töötaja antud koroonaviiruse Covid-19 testi tulemus osutus positiivseks. Foto: Valga vallavalitsus / facebook

Valga kultuuri- ja huvialakeskuse töötaja antud koroonaviiruse Covid-19 testi tulemus osutus positiivseks. Eneseisolatsiooni jäävad kõik möödunud nädalal töötajaga ametialaselt koos viibinud kolleegid ning kultuurikeskus jääb ajutiselt suletuks.

Kultuurikeskuse direktor Ülle Juht andis teada, et juhtumi asjaoludest on teavitatud ka terviseametit ning koostöös on otsustatud, et haigestunu lähikontaktsed viibivad eneseisolatsioonis kuni järgmise nädala lõpus antava viiruseproovi tulemuste selgumiseni.

Esialgse info järgi jääb Valga kultuuri- ja huvialakeskus suletuks alates esmaspäevast, 11. jaanuarist kuni 20. jaanuarini k.a. Sel perioodil toimuma pidanud sündmused on edasi lükatud ning huviringide töö peatatud. Edasine kultuurikeskuse töökorraldus sõltub testide tulemustest. Järgnevatest võimalikest viirusest tingitud muudatustest töökorralduses teavitatakse avalikkust jooksvalt kultuurikeskuse ja Valga valla meediakanalite vahendusel.

Valga kultuurikeskuse direktor Ülle Juht palub kõiki, kes möödunud nädalal külastasid Valga kultuuri- ja huvialakeskust, jälgida oma tervist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles