Nädala lõpus tuleb käre pakane

LEPM
Copy
Ilmad lähevad külmaks. Foto on illustreeriv.
Ilmad lähevad külmaks. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil oluliselt pakaselisemaks ning nädala lõpp toob kohati 21 kraadi külma. 

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel tuleb sekka lörtsi ja tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, puhanguti 14, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -4 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +1 kraadi. Hommikupoolikul on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, kohati tuiskab. Pärastlõunal on pilvkattes selgimisi ning sadu harveneb. Puhub kagutuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal jääb kagu- ja idatuul lõuna pool nõrgemaks. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -4 kraadi, saarte rannikul tulen kuni +1 kraadi, õhtupoolikul aga temperatuur langeb kiiresti.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab nõrka lund. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14, põhjarannikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul vahemikus -3 kuni -6, mandril -7 kuni -13 kraadi, Ida-Eestis tuleb kuni -15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab nõrka lund. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14, põhjarannikul kuni 17 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul vahemikus -3 kuni -6, mandril -7 kuni -13 kraad, Ida-Eestis tuleb kuni -15 kraadi. Õhtupoolikul langeb temperatuur veelgi. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades sajab nõrka lund. Puhub kirdetuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -12 kuni -17, Kagu-Eestis kuni -21 kraadi, saartel ja mandri loodeosas -5 kuni -10 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades sajab nõrka lund. Puhub kirde- ja põhjatuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -9 kuni -14 kraadi, Kagu-Eestis tuleb kuni -17 kraadi, saartel ja läänerannikul -5 kuni -8 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles