Poliitiku palkamine Valga veekeskuse projektijuhiks tõi kaasa pahameele (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavolikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Viktor Mägi ütles, et hakkab veekeskuse projekti juures vastutama eeskätt eri osapoolte kaasamise eest.
Valga vallavolikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Viktor Mägi ütles, et hakkab veekeskuse projekti juures vastutama eeskätt eri osapoolte kaasamise eest. Foto: Arvo Meeks

Valga vallavalitsuse äsjane otsus palgata linna veekeskuse projekti vedama endine asevallavanem Viktor Mägi on tigedaks ajanud opositsiooni, kelle hinnangul on tegu raha raiskamise ja võimupartei esindajale sooja koha loomisega. Valga vallavalitsus põhjendab otsust vigade ja vajakajäämiste vältimise vajadusega.

Piirilinnas peaks 2022. aasta lõpuks valmima põhikooli kõrvale uus veekeskus, mis ehitatakse kokku õppeasutuse ujulaga. Valga vald teatas hiljuti, et kuna veekeskusest saab põhikooli oluline osa, on kooli juurde loodud projektijuhi töökoht.

Selles ametis asus 4. jaanuaril tööle Valgas koalitsiooni kuuluva Keskerakonna liige Viktor Mägi, kes eelmise aasta kevadeni oli Valga asevallavanem.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles