Valgas leiti mees oma ajutisest elukohast surnuna

Tiit Loim
, reporter
Copy
Hoone Valgas aadressil Lembitu 2, kus tegutseb mitu MTÜd, teiste seas ka Valga motoklubi, kelle majutusruumidest mees leiti.
Hoone Valgas aadressil Lembitu 2, kus tegutseb mitu MTÜd, teiste seas ka Valga motoklubi, kelle majutusruumidest mees leiti. Foto: Tiit Loim

Valgas Lembitu tänaval asuvast majast leiti 5. jaanuaril mehe surnud mees. Teadaolevalt oli tema surm saabunud juba mõnda aega varem.

Surnud 51-aastane mees leiti toast Lembitu 2 hoones, kus tegutseb mitu MTÜd. Konkreetne hooneosa, kust mees leiti, kuulub motoklubile K&K.

Enne 5. jaanuari oli naabritel mehega viimati kontakt 23. detsembril. Väliseid vägivalla tundemärke surnukehal ei tuvastatud, surma põhjus selgitatakse välja ekspertiisis. «Et mees elas üksinda ja oli lubanud aasta lõpus lähedastele külla minna, siis ei osanud majaelanikud tähelepanu pöörata sellele, kas mehega on ikka kõik hästi. Kui trepikojas hakkas halb hais levima, avastati, et naaber polegi kodust lahkunud ja on oma toas surnud,» lausus Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles