Valga korvpallikool hävis koduväljakul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga korvpallikool versus Piimameister Otto/Rapla
Valga korvpallikool versus Piimameister Otto/Rapla Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Eile korvpalli Eesti meistriliigas peetud kohtumises võõrustas Valga korvpallikool Piimameister Otto/Rapla meeskonda. Taas tuli kodupubliku silme ees vastu võtta kaotus, sedapuhku numbritega 104 : 77.

Kui mängu algus oli tasavägine ja esimesel veerandil käis uisa punkt-punkti heitlus, siis tasapisi õnnestus Raplal hakata edu kasvamata. Paraku ei suutnud kodumeeskond külalisi ka kuidagi takistada.

Valga korvpallikooli eest tegi parima esituse vanameister Veljo Vares 20 punktiga, lätlased Reinis Strupovics ja Lauris Blaus lisasid vastavalt 18 ja 15 punkti.

Eilse kaotusega langes Valga korvpallikool ka meisriliiga turniiritabelis tagasi viimasele kohale, olles 19 peetud kohtumisest suutnud võita vaid kolm.

Järgmise kohtumise peab Valga korvpallikool järgmisel nädalal, kui kodusaalis minnakse vastamisi TTÜ Korvpalliklubi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles