Antslas avati suurema tunglemiseta uus pood

Copy

Antsla tarbijate ühistu avas täna pärastlõunal Antsla südames mullu ehitatud uue Konsumi kaupluse, mis hoolimata paari väikepoe sulgemisest suurendab linnakeses ühistu kaubanduspinda rohkem kui poole võrra.

Koroonaajale kohaselt polnud avamispäeval rahvahulga peibutamisega vaeva nähtud. Sellele ja ka külmale ilmale vaatamata oli avamistunniks kaupluse välisukse taha kogunenud üle poolesaja inimese ning kui uksed avati, lisandus huvilisi veelgi.

«Oleksime tahtnud ühistu ja ka piirkonna ajaloos nii olulist uut ajajärku alustada suurejoonelise avamisüritusega, aga olukorrast tingituna ei ole see võimalik,» lausus Antsla tarbijate ühistu juhataja Roman Provotorov. «Olukord on uus nii meie töötajatele kui klientidele, aga siinsed inimesed on mõistvad. Õpime nende ostuharjumusi paremini tundma ja usun, et Antsla Konsumist saab paljude antslakate kodupood.»

«Uue kaupluse avamisega astume suure sammu edasi 118-aastase ühistu ajaloos,» lausus ühistu nõukogu esimees Tiit Tõnts. «Hoolimata kaupluste arvu vähenemisest suureneb müügipind Antslas koguni 57 protsenti, mis võimaldab laiendada kaubavalikut, tuua kliendile rohkem sooduskampaaniaid.»

Koos Antsla uue Konsumi avamisega suletakse kauplus Hauka ning kuu lõpus ka kauplus Pakler. Kinni läks ka Antsla lähistel Kobelas asunud kauplus Linda, kuid suure tõenäosusega avab see mõne aja pärast uuesti uksed.

«Hea meel on selle üle, et Kobela kogukonnas leidus eestvedaja, kes haaras kinni meie üleskutsest saada «päranduseks» kaupluse sisustus ning kes plaanib lähikuudel Linda kaupluse uuesti avada,» ütles Roman Provotorov. Kauplus Tare jätkab aga väikepoena.

Uue kaupluse ehitus algas mullu kevadel. Hoone on rajatud võimalikult säästlik ning sellel on A-klassi energiamärgis. Suur osa kaupluses tarvitatavast energiast pärineb külmseadmete jääksoojusest ja katusele paigaldatud päikesepaneelidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles