Ehitusturule on julgus tagasi tulnud

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Mapri Ehitusel on objekte ka Valgamaal. Näiteks sai hiljuti nurgakivi Puka koolimaja ehitus. «Nii hulle kartusi tuleviku ees kindlasti enam ei ole, kui eelmise aasta kevadel. Paljud julgevad ehitusega ikkagi alustada,» ütles Mapri Ehitus OÜ juhatuse liige Priit Jaagant.
Mapri Ehitusel on objekte ka Valgamaal. Näiteks sai hiljuti nurgakivi Puka koolimaja ehitus. «Nii hulle kartusi tuleviku ees kindlasti enam ei ole, kui eelmise aasta kevadel. Paljud julgevad ehitusega ikkagi alustada,» ütles Mapri Ehitus OÜ juhatuse liige Priit Jaagant. Foto: Arvo Meeks

Mapri Ehitus OÜ juhatuse liikme Priit Jaaganti sõnul pole osutunud tõeks kevadel tekkinud hirmud, et ehitussektor saab koroona tõttu valusalt kannatada. Ehitajatel tööd endiselt jätkub ja ka hinnad pole langenud. Raske aasta mõjudest annab aimu vaid see, et hangetel osalejate arv on tavapärasest suurem.

Millisel määral on koroonakriis mõjutanud ehitus­sektorit?

Kuigi eelmine aasta oli meile majanduslikult kehvem, kui olime prognoosinud aasta alguses, kujunes see siiski paremaks, kui pärast koroonakriisi algust oskasime loota. Eriolukorra ajal valitses suur teadmatus ning ka meie tegime vastavalt sellele varuplaane. Õnneks ei lõppenud aasta siiski nii pessimistlikult, kui pärast koroonakriisi algust aprillis-mais prognoosisime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles