Ka teine Valga kool läheb distantsõppele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Valga gümnaasium läheb nädalaks üle distantsõppele.
Valga gümnaasium läheb nädalaks üle distantsõppele. Foto: Arvo Meeks

19.-26. jaanuarini on Valga gümnaasium distantsõppel. Tavaline õppetöö peaks jätkuma 27. jaanuaril, annab kool oma kodulehel teada.

Valga gümnaasiumis korraldatakse õppetöö perioodil 19.-26. jaanuarini distantsõppe vormis.

Kõik kooli laiendatud juhtkonna liikmed on terviseameti otsusega määratud eneseisolatsiooni ning seega puudub koolimajas vastutav isik, kellel on õigus vastu võtta koolikorralduslikke otsuseid.

18. jaanuari seisuga on kokku määratud eneseisolatsiooni 15 koolitöötajat, kellest suurema osa moodustavad põhiainete õpetajad, mistõttu toimuks enamus ainetundidest kaugõppevormis ning õpilased töötaksid sel juhul iseseisvalt koolimajas olles. Õpilaste füüsilist ja vaimset turvalisust on keeruline tagada selle vähese personaliga, kes võivad jätkata töötamist kontaktselt.

Koolil on õppetöö distantsilt korraldamiseks olemas terviseameti ning haridus- ja teadusministeeriumi nõusolekud.

Õpilased, kes soovivad distantsõppe perioodil toidupakki, peavad andma oma soovist teada hiljemalt kolmapäeval kella 11ks õppejuht Triinu Uguri meiliaadressile. Toidupakk väljastatakse reedel kella 12-13 Valga gümnaasiumi peauksest sisse tulles. Pakile järele tulles peab kandma maski.

Valga põhikool jäi nädalaks distantsõppele alates neljapäevast, 14. jaanuarist. Otsus oli tingitud asjaolust, et seoses paljude õpetajate eneseisolatsioonis viibimisega ei ole lähinädalal võimalik tagada nõuetekohast õppetööd kontaktõppes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles