Osa klasse pöördus tagasi tavaõppe juurde (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tulenevalt asjaolust, et mitu põhiõppeainete õpetajat ja õpilast on terviseamet määranud eneseisolatsiooni, jäävad distantsõppele kõik 7., 8. ja 9. klasside õpilased.
Tulenevalt asjaolust, et mitu põhiõppeainete õpetajat ja õpilast on terviseamet määranud eneseisolatsiooni, jäävad distantsõppele kõik 7., 8. ja 9. klasside õpilased. Foto: Arvo Meeks

Valga põhikool jätkab tänasest nädala lõpuni õppetööd osalise distantsõppe teel.

Sel ajavahemikul ei naase kooli viis klassi, ülejäänud klasside õpilased saavad õppetööd jätkata tavarütmis. Kooli direktori Hannely Luik-Stogovi sõnul jagatakse õpilastele ja lastevanematele õppetöö korralduse kohta täiendavat infot elektroonilise päeviku keskkonnas.

Kooli direktori sõnul on abinõu ennetav ja tuleneb möödunud nädalal tunde andnud õpetaja eneseisolatsiooninõudest. Esmase prognoosi kohaselt saab täielikult kontaktõppega alustada esmaspäevast, 25. jaanuarist.

Juhul, kui ilmnevad viirusest tingitud täiendavad muudatustest kooli töökorralduses, teavitatakse kooli personali, õpilasi ja nende vanemaid jooksvalt, samuti teavitab Valga vallavalitsus avalikkust koheselt uue informatsiooni saamise korral.

Valga gümnaasium on praegu täiemahulisel kaugõppel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles