Koroona küüsis hooldekodu klient suri haiglas (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Paju Pansionaatides on Valgamaa seni suurim koroonaviiruse kolle. Kahe laustestimise käigus on tuvastatud kokku 111 nakatunut.
Paju Pansionaatides on Valgamaa seni suurim koroonaviiruse kolle. Kahe laustestimise käigus on tuvastatud kokku 111 nakatunut. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa Paju Pansionaatide hooldekodus lisandus teise laustestimisega veel hulk positiivseid koroonateste, nüüdseks on positiivse proovi andnud 111 inimest. Üks klientidest suri laupäeval Valga haiglas.

Asutuse juhatuse liige Kalju Sinisalu lausus, et teine laustestimine tehti hooldekodus neljapäeval. Vahepeal on meediast käinud läbi haigete koguarvuna nii 99 kui 120, aga täpsustatud andmetel on positiivse testi andnuid nii Sinisalu kui terviseameti Lõuna regionaalosakonna juhataja Tiia Luha sõnul 111, neist enamik kliendid.

Paju Pansionaatide teenuste juhi Monika Rogenbaumi sõnul oli haiglaravil teisipäeva seisuga kuus klienti. Üks 80-aastane mees suri aga laupäeval Valga haiglas. «Inimene ise ütles, et tal on halb, viivitamatult kutsusime kiirabi, lõuna paiku viidi ta haiglasse. Kella kolme ajal saime haiglast kirja, et ta ei vaja haiglaravi. Kell neli saime surmateate. Testitulemus oli juba 12. jaanuaril pandud, ta pigem tundis ennast hästi. Oleme sellest šokis,» rääkis Rogenbaum.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles