VIDEOLUGU ⟩ Lõuna-Eesti seab kultuuripealinnaks olemiseks purjeid (1)

Madis Perli
, videoreporter
Copy
Tartu 2024 juhatuse liige Priit Mikk (vasakult), Tartu linnapea Urmas Klaas ja Valga vallavanem Ester Karuse allkirjastasid eile Eesti-Läti piiril kultuuripealinna lepingu.
Tartu 2024 juhatuse liige Priit Mikk (vasakult), Tartu linnapea Urmas Klaas ja Valga vallavanem Ester Karuse allkirjastasid eile Eesti-Läti piiril kultuuripealinna lepingu. Foto: Arvo Meeks

Sel nädalal reisib Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 delegatsioon mööda Lõuna-Eestit, et allkirjastada koostöölepingud 19 omavalitsusega. Kui esmaspäeval käidi ära Viljandis, siis teisipäeval jõudis tuuribuss Valka, kus koostööleping allkirjastati Eesti-Läti piiril asuva kiige juures.

«Meil on Lõuna-Eesti omavalitsustega olnud väga hea koostöö: oleme üheskoos võitnud Euroopa kultuuripealinna tiitli. Tartu 2024 tähendab Tartut ja Lõuna-Eesti 19 omavalitsust,» tunnustas Tartu 2024 nõukogu esimees Urmas Klaas.

«Praegu me valmistame ette oma programmi, oma erinevaid väravaid selleks, et Euroopast külalisi vastu võtta ja loomulikult õpime ja täiendame enda erinevaid valdkondi, sest kultuuripealinn ei ole ainult kultuur, see hõlmab väga paljusid eluvaldkondi,» ütles Klaas. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles