Valga põhikool läheb osalisele distantsõppele

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tulenevalt asjaolust, et mitu põhiõppeainete õpetajat ja õpilast on terviseamet määranud eneseisolatsiooni, jäävad distantsõppele kõik 7., 8. ja 9. klasside õpilased.
Tulenevalt asjaolust, et mitu põhiõppeainete õpetajat ja õpilast on terviseamet määranud eneseisolatsiooni, jäävad distantsõppele kõik 7., 8. ja 9. klasside õpilased. Foto: Arvo Meeks

Valga põhikool jätkab alates kolmapäevast, 27. jaanuarist kuni 5. veebruarini õppetööd osalise distantsõppe teel.

Tulenevalt asjaolust, et mitu põhiõppeainete õpetajat ja õpilast on terviseamet määranud eneseisolatsiooni, jäävad distantsõppele kõik 7., 8. ja 9. klasside õpilased. Ülejäänud klasside õpilased saavad õppetööd jätkata tavarütmis. Kooli direktori Hannely Luik-Stogovi sõnul jagatakse õpilastele ja lastevanematele õppetöö korralduse kohta täiendavat infot elektroonilise päeviku keskkonnas. Prognoosi kohaselt saab kontaktõppega taas alustada esmaspäevast, 8. veebruarist.

Isolatsioonis viibides on välistatud ka huvi- ja spordiringides, kaubanduskeskustes ja mujal selisteskohtades viibimine.

Juhul, kui ilmnevad viirusest tingitud täiendavad muudatustest kooli töökorralduses, teavitatakse kooli personali, õpilasi ja nende vanemaid jooksvalt, samuti teavitab Valga vallavalitsus avalikkust koheselt uue informatsiooni saamise korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles