Kuldar Leis: suunan meelsasti, aga otsustavad asjaosalised

Mati Määrits
, reporter
Copy
Ettevõtluskonsultandina on Kuldar Leis küll Põlvamaa arenduskeskuse palgal, aga katab kokkuleppel naabritega ka Võru ja Valga maakonda.
Ettevõtluskonsultandina on Kuldar Leis küll Põlvamaa arenduskeskuse palgal, aga katab kokkuleppel naabritega ka Võru ja Valga maakonda. Foto: Mati Määrits

Ettevõtluskonsultant Kuldar Leis arvas, et küllap on tema tuntus ja võib-olla ka mõjukus seotud asjaoluga, et ta on viimastel aastatel tegutsenud kogu Lõuna-Eestis.

«Elukoht on küll Põlvas, aga palju tegemist on ka Võrus, Valgas ja Tartus. Olen ka keskmisest rohkem sõna võtnud – kas avalikel üritustel või siis artiklites ja teleintervjuudes. Tuntust on ilmselt toonud seegi, et mind on palju kutsutud kaasa mõtlema tulevikuteemadel: kuidas piirkonda või kogu Eestit paremaks teha. Olen proovinud sel juhul oma seisukohta mitte väga jõuliselt peale suruda, vaid leida täiendavaid nüansse, mis tulemusele kasuks võiks olla. Heameelega suunan, aga otsustada võiksid need, kes teemaga rohkem seotud ja edasi tegelevad,» märkis ta.

Ettevõtluskonsultandina on Leis küll Põlvamaa arenduskeskuse palgal, aga katab kokkuleppel naabritega ka Võru ja Valga maakonda. Samal põhimõttel keskendub Valgamaa esindaja kolmes maakonnas turismile ning Võrumaa inimene tööstusaladele. Lisaks kuulub mees kaugtöövõrgustiku Kupland juhtgruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles