Viirus tõi Valgamaa meeste firmale kümnekordse kasvu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valgamaalt pärit meeste loodud Tartu firma Corpowear on üks neist, kellele kriis on hästi mõjunud. Firma üks asutajatest ja juhatuse liige Taavi Sepp ütles, et mullune käive ulatus 13 miljoni euroni.
Valgamaalt pärit meeste loodud Tartu firma Corpowear on üks neist, kellele kriis on hästi mõjunud. Firma üks asutajatest ja juhatuse liige Taavi Sepp ütles, et mullune käive ulatus 13 miljoni euroni. Foto: Age Jaanimets

Valgamaalt pärit Taavi Sepa ja Jan Jaanimäe asutatud isikukaitsevahendeid tootva firma Corpowear käive tegi mullu koroonaepideemia tõttu enneolematu hüppe.

Kuigi firma tegutseb Tartus, on mõlemal juhatuse liikmel seos Valgamaaga säilinud. Jaanimäe on pärit Hummulist, kus siiani sageli vanematel külas käib. Sepp aga on üles kasvanud Otepääl ning tegutseb siiani ka Kaitseliidu Valgamaa malevas.

Corpowear ehk varasema nimega Kindakeskus alustas tegutsemist 2010. aastal. Mõni kuu tagasi vahetasid nad nime, kuna tooteid on vahepeal lisandunud. «Me ei mahtunud enam Kindakeskuse alla ära. Sortiment kasvas ja nimi jäi meile väikseks. Praegu on üle poole tehtavast muud tooted kui kindad,» lausus Taavi Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles