Valga tänav sattus poliitkemplusse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavanemale Ester Karusele kuuluv kinnistu küünib Perve tänavani (Tartu tänavaga paralleelne tänav pildi keskel), mille mustkatte alla viimise vajalikkus tekitas küsimusi. Sealsed elanikud on rahul, et tänav viimaks korda sai.
Valga vallavanemale Ester Karusele kuuluv kinnistu küünib Perve tänavani (Tartu tänavaga paralleelne tänav pildi keskel), mille mustkatte alla viimise vajalikkus tekitas küsimusi. Sealsed elanikud on rahul, et tänav viimaks korda sai. Foto: Arvo Meeks

Valga vallas käivas poliitkempluses kõlanud väide, nagu oleks osa Valgas asuvast Perve tänavast saanud mustkatte alla poliitperekond Karuste erahuvi tõttu, pahandas nii sealset majaomanikku kui vallavolinik Ants Tiislerit, kelle sõnul oli tänava pindamine tema valimislubadus.

Hiljuti Valga valla liiklus- ja teedespetsialisti kohalt ametist priiks saanud Reformierakonna liige (nimi on toimetusele teada) heitis eelmisel nädalal vallavõimule ette kahtlasena näivaid eelistusi linna- ja vallateede remontimisel. Täpsemalt pidas ta silmas niinimetatud COVIDi-raha eest teede korrastamist, mille käigus sai mustkatte ka Perve tänava seni kruusane osa. «Perve tänaval elab Allain Karuse (vallavolikogu aseesimees – toim) ema ja ongi kõik,» oletas ta. Perve tänava äärde küünib kinnistu, mille omanik on vallavanem Ester Karuse.

Suuline lubadus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles