Vanglahirm sunnib Antsla mehe kaheks aastaks kaineks (8)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Purjuspäi autoroolist kahel korral tabatud Viljar Kavant lahendas vanglas liiklusteste ning katsub edaspidi sealt kaugemale hoida. Selleks tuleb kaks aastat kaine püsida.
Purjuspäi autoroolist kahel korral tabatud Viljar Kavant lahendas vanglas liiklusteste ning katsub edaspidi sealt kaugemale hoida. Selleks tuleb kaks aastat kaine püsida. Foto: Arved Breidaks

Antsla meest Viljar Kavantit (48) ähvardab aastane vangistus, kui ta ei suuda kaks aastat kaine püsida. Just sellise valiku andis kohtunik kahel korral joobes peaga autoroolist tabatud mehele, kes pärast kuu pikkust šokivangistust lubab alkoholiga pausi teha.

«Eelmisel nädalal sain kohtumääruse kätte: seal on sisuliselt kirjas, et kaks aastat on alkoholile nulltolerants. Kui joon, siis [saadetakse] hoiatamata vanglasse,» rääkis Kavant esmaspäeval.

Kuna määrus pole veel jõustunud, tunnistas ka aktiivse keskerakondlasena tuntud mees, et on viimaseid päevi kasutanud õllega jumalaga jätmiseks. Ent juba järgmisel nädalal seisab tal hüvastijätt alkoholiga tingimata ees.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles