Vihje toimetusele pani valla ja ameti tegutsema

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Kõnealune kõnnitee Tõrva vallas Soontaga külas. Pilt on tehtud 4. veebruari lõuna paiku.
Kõnealune kõnnitee Tõrva vallas Soontaga külas. Pilt on tehtud 4. veebruari lõuna paiku. Foto: Erakogu

Toimetusele saadetud vihje lumest lahti lükkamata kõnnitee kohta pani vallavalitsuse ja transpordiameti tegutsema: tänase päeva jooksul peaks saama tee hooldatud.

«Tõrva valda Soontagale tehti uus ja uhke valgustusega kõnnitee, ainult keegi ei pea vajalikuks seda siiani lumest puhastada,» vihjati esmaspäeva pärastlõunal Lõuna-Eesti Postimehele. «Sõiduteel, kus võimalik liikuda, on kahel pool rauast piirded. Minna pole väga kuhugi. Kiirus tõsteti 50 km/h 80-le. Kas oodatakse kuniks keegi saab surma!?»

Vihje tegija saatis ka kaks pilti, millel on näha lumest puhastamata kõnnitee.

Tõrva vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Marianne Sokk ütles täna hommikul, et kuna tegemist on transpordiameti hooldatava teega, siis kõige täpsemat infot oskab anda lumetõrje probleemile sellel lõigul transpordiameti esindaja.

«Täna peaks saama kõnnitee hooldatud ning tulevikus selliseid probleeme ette tulla ei tohiks,» lisas Sokk. «Täname ka omalt poolt tähelepanelikku vallaelanikku, kes probleemile tähelepanu juhtis. Kindlasti pole ohutu kõndida sõiduteel.»

Transpordiameti Lõuna teehoiu osakonna korrashoiu projektijuht Ivar Unt palus vabandust inimeste ees, et selline olukord on tekkinud. «Antud lõik on uus ja tööde planeerimisel on jäänud selle hooldamine meil tööde loetelust ekslikult välja,» ütles Unt. «Piirkonna teemeistriga on suheldud ja tänase päeva jooksul peaks saama asi korda.»

Tõrva valla kõneisik Marianne Sokk lisas, et kui kusagil Tõrva vallas on probleeme lumetõrjega, siis vallavalitsus palub kodanikel sellest teada anda Tõrva vallamajanduse osakonna juhatajale Tõnu Jaansalule.

Kõnealune kõnnitee Tõrva vallas Soontaga külas. Pilt on tehtud 4. veebruari lõunapaiku.

Erakogu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles