Laupäeval toimus suur õpilasfirmade virtuaalne laat

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Õpilasfirmade e-pood.
Õpilasfirmade e-pood. Foto: Kuvatõmmis

Täna toimub traditsiooniline aasta suurim õpilasfirmade laat, mis seekord leiab aset täielikult veebi vahendusel.

Üle 230 õpilasfirmaga laadast toimub mitme tunni jooksul otseülekanne põnevate külalistega ning igaüks saab virtuaalselt õpilasfirmade poode külastada. Laadast võtab osa ka mitu Lõuna-Eesti õpilasfirmat.

Aadressil jalaat.worksup.com toimub laupäeval kell 12-18 otseülekanne, mille jooksul tutvustatakse vaatajatele põnevaid õpilasfirmasid, nende tooteid ja teenuseid, stuudios räägivad vilistlased oma lugusid nii õpilasfirmade aegadest kui praegusest tegevusest.

Juttu tuleb laiemalt ettevõtlus- ja majandusõppest Eestis, toimub õpilasfirmade innovatsioonivõistlus, põnevad intervjuud vilistlaste, juhendajate, laada žürii liikmetega jne. Samuti kutsutakse vaatajaid oma teadmisi ja õnne proovile panema põnevates laadamängudes.

Pakutavate toodete seast leiab suurel hulgal huvitavaid ja omanäolisi käsitöötooteid (puidust sõrmused, kellad, kotid, näomaskid, küünlad, maiustused jpt) ning teiste hulgas on valikus ka näiteks nii humoorikate sõnumitega kondoomid kui käsitööna valmivad kirevad pinata’d. Kuigi seenehooaeg on kaugel, saab endale soetada muheda seeneämbri. Õpilasfirmad pakuvad ka teenuseid, nagu näiteks tööportaal noortele, taskuringhäälingud, sotsiaalmeedia turunduse analüütika, teenuskaartide sidumine ühte äppi jne.

Kõiki pakutavaid tooteid saab loomulikult ka osta ning need saadetakse pakiautomaatide või kullerite vahendusel klientideni. Selleks toetab kullerfirma DPD Eesti õpilasfirmasid märksa soodsamate tingimustega.

Laupäevase laada välisel ajal leiab õpilasfirmad ja nende tooted ka pidevalt toimivast õpilasfirmade e-poest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles