Valgamaa firma viilhallid ei taha valmis saada (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
OÜ-lt Nõuni Metall tellitud viilhall Saaremaal pidi valmima mullu augustis. Sõrestik on küll püsti, ent tööd on seni lõpetamata.
OÜ-lt Nõuni Metall tellitud viilhall Saaremaal pidi valmima mullu augustis. Sõrestik on küll püsti, ent tööd on seni lõpetamata. Foto: Erakogu

Saaremaa talunik Rein Truu tellis endale mõni aeg tagasi Valgamaal tegutsevalt firmalt Nõuni Metall viilhalli, mis pidi valmima mullu augusti lõpuks. Hall pole paraku seniajani valmis ja see pole üksikjuhtum. Firmajuht tõdeb, et ettevõte on raskustes.

Truu kirjeldas, et kuna tal tekkis vajadus tenthalli ehk plastkangast kattega viilhalli järele, uuris ta internetist pakkujaid ja leidis Nõuni Metalli, kelle toote hind oli vastuvõetav ja pildid tehtud töödest uhked. Ka pakutav valmimisaeg üks kuu sobis. Ühtegi kriitilist märkust firma tehtud tööde kohta Truu enda sõnul ei leidnud. Nii sõlmiski ta firmaga lepingu, mille järgi hall suurusega 10 x 20 meetrit ja hinnaga 14 700 eurot pluss käibemaks pidi valmima 2020. aasta augusti lõpuks.

Ehitis aga pole seniajani valmis. Taluniku sõnul on nüüdseks sõrestik küll püsti, ent sellelgi osa vardaid puudu, samuti on paigaldamata kate. Sestap on talunik võtnud ühendust nii Raivo Pauskari kui Viljam Takisega, keda teadis olevat Nõuni Metalli esindajad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles