Inimesed ootavad kirja juba nädalaid

Siim Saavik
, reporter
Copy
Nii Põlvamaa proua kui Valga mees kinnitavad, et kaotsi läinud saadetised olid igati korrektselt vormistatud ümbrikus. Sellest hoolimata on need justkui haihtunud.
 
Nii Põlvamaa proua kui Valga mees kinnitavad, et kaotsi läinud saadetised olid igati korrektselt vormistatud ümbrikus. Sellest hoolimata on need justkui haihtunud.  Foto: Elmo Riig

Mitu Lõuna-Eesti inimest kurdab, et kirjad ei jõua sihtpunkti isegi nädalatega ning nende liikumise kohta pole mingit infot. Eesti Posti andmete kohaselt on tegu eranditega, sest kirjade liikumise kiirus on kehtestatud postiseadusega ning viimane kvaliteedikontroll on kinnitanud, et kõik sellele ka vastab.

Põlvamaal Ahja alevikus elav Valve Luude on oodanud tütre kirja juba pea kuu aega. Tütar pani Tallinnas lihtkirja posti 19. jaanuaril. Nädal tagasi polnud see veel Luudeni jõudnud.

Veebruari alguses uuriti klienditeenindusest, kuhu kiri kadus. Sealt vastata ei osatud, soovitati teha kirjalik pöördumine. Sellele saadi vastus, et lihtkirja pole võimalik jälgida. Proua sõnul tegi tütar ka logistikaosakonnale päringu, aga sealtki vabandati ja soovitati veel oodata. «Praegune tehnika peaks võimaldama jälgida, kus see kiri asub,» jäi Luude kindlaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles