Spordisõbrad ostsid kauplused vabatehnikasuuskadest tühjaks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Kes klassikatehnikast lugu peab, võib siiski veel poest sobiva suusapaari leida. Valga Maratonspordi poe juhataja asendaja Taavi Nagel näitab suuski, millel on pidamisala juba küljes, seega pidamismääret neile ei kulugi.
Kes klassikatehnikast lugu peab, võib siiski veel poest sobiva suusapaari leida. Valga Maratonspordi poe juhataja asendaja Taavi Nagel näitab suuski, millel on pidamisala juba küljes, seega pidamismääret neile ei kulugi. Foto: Tiit Loim

Lumise talve ootamatu saabumise tõttu ei olnud spordipoed tänavu kasvanud nõudluseks valmis. Praeguseks on vabatehnikasuusad poodidest pea täielikult otsas ning müüjate kinnitusel on sama seis ka mujal Euroopas ja Ameerikas.

Valga kaupluse Maraton-sport juhataja asendaja Taavi Nagel tõdes, et poes on suuski müügil küll, ent need on pea kõik mõeldud klassikatehnika jaoks. Vabatehnikasuuskadest oli kolmapäeval järel vaid mõni paar lastele ja lühematele täiskasvanutele.

Nageli sõnul võib põhjust otsida selles, et hooaeg algas vähese lumega ja kuna klassikajälgi oli siis vähestes kohtades, läksidki kaubaks vabatehnikasuusad. «Hellad talved on ka suusatellimusi kahandanud. Sellist talve ei ole ammu olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles