Aasta noorsootöötaja: tehke kõike südamega

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Auhind, mida Valgamaa aasta noorsootöötajaks valitud Marika Viks käes hoiab, on leidnud praegu asupaiga tema töö­kohas – Nõuni kultuurimajas.
Auhind, mida Valgamaa aasta noorsootöötajaks valitud Marika Viks käes hoiab, on leidnud praegu asupaiga tema töö­kohas – Nõuni kultuurimajas. Foto: Maarius Suviste

Hiljuti Valgamaa 2020. aasta noorsootöötajaks kuulutatud Marika Viks on Otepää valla Nõuni kultuurimaja perenaine-kultuurikorraldaja ning samas ka Nõuni noortetoa noorsootöötaja. Ta oskab suunata, kaasata ja kui vaja, ka maa peale tuua.

Mida peab tegema, et saada maakonna aasta noorsoo­töötajaks?

Kui agusihvkalikult alustada, siis pean alustama sellest, et kõike, mida teed, tee südamega. Räägin ikka seda lugu, mis juhtus, kui tulin mõni aasta tagasi Horvaatia-reisilt. Koju jõudes tuli kõne meie küla suurematelt poistelt: «Marika, kas sa alla (kultuurimajja, kortermajad on mäe otsas – toim) tuled?» Väsinud küll, aga ei ma ka «ei» oska öelda. Keerame siis ust lukust lahti ja poisid ütlevad: «Küpsetasime sulle küll koogi, aga kõht oli tühi ja sõime ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles