Mudilased kolisid värskenduse saanud majja

Võru lasteaed Päkapikk on nüüd soojustatud ja saanud uued aknad, paigaldatud on tänapäevane soojustagastusega ventilatsioon. Korda said ka trepikojad ning kahe maja vahele ehitati uus galerii. FOTO: Tomi Saluveer

Võru lasteaia Päkapikk lapsed kolisid eelmisel nädalal tagasi oma uuenduskuuri läbinud lasteaiahoonesse. Hoonel vahetati aknad ja soojustati fassaad ning paigaldati sinna nüüdisaegne ventilatsioon. Remont läks maksma enam kui 1,3 miljonit eurot.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

«Olime pool aastat kestnud ehitustööde ajal asenduspindadel ning praegu on kõik uuenenud majas põnevil,» rääkis lasteaia direktor Merike Urm, kelle sõnul käisid lapsed ka ehitamise kulgu tihti vaatamas. «Nüüd on kõik rõõmsad, sest maja sai väga ilus: värviline ja armas.»

Kaks saali

17.02.2021 22.02.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto