Politsei otsib Valgas perekodust lahkunud 17-aastast Sandrat

LEPM
Copy
Politsei otsib Valgas perekodust lahkunud 17-aastast Sandrat.
Politsei otsib Valgas perekodust lahkunud 17-aastast Sandrat. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi selgitamaks 17-aastase Sandra asukohta, kes lahkus Valgas Jaama puiestee tänava perekodust ega ole sinna naasnud.

Sandra lahkus perekodust 16. veebruari pealelõunal ning ei ole sinna seni naasnud. Tüdruk on ka varem kodust sarnaselt lahkunud, kuid on siis õige pea tähelepanelike inimeste või politsei abil üles leitud ja tagasi koju toimetatud.

Politseinikud on suhelnud tüdruku lähedaste ja tuttavatega, samuti kontrollinud tema võimalikke viibimispaiku, kuid seni paraku tulemusteta. Kuivõrd varasemalt on tüdruk kodust eemal olles liikunud nii Valga-, Tartu-, Jõgeva-, kui ka Pärnumaal, puudub politseinikel ning lähedastel teadmine, kus kandis tüdruk praegu liikuda võiks.

Sandra on umbes 175 cm pikk, kõhna kehaehituse ja pikkade mustade juustega. Perekodust lahkudes olid tal tumedat värvi pikem jope, jalas tumedad teksad ja peas beež müts.

Politsei palub kõigil, kes on Sandrat näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada Valga noorsoopolitseinikule numbril 53000462 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles