TEENETEMÄRGID ⟩ Teenetemärk võttis ralli korraldaja tummaks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Rally Estonia korraldaja Tarmo Hõbe pälvis presidendilt Valgetähe 5. klassi teenetemärgi.
Rally Estonia korraldaja Tarmo Hõbe pälvis presidendilt Valgetähe 5. klassi teenetemärgi. Foto: Sander Ilvest

Presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi pälvinud Rally Estonia korraldaja Tarmo Hõbe sõnul ei saanud ta selle teate peale pikalt sõna suust. Tunnustus kuulub mehe kinnitusel aga kõigile, kes suursündmuse heaks on panuse andnud.

Valgast pärit Tarmo Hõbe on üks Rally Estonia korraldajatest ja ellukutsujatest. Mehe sõnul teadsid nad juba mõnda aega, et tunnustus saabub. «Aga kui kõne Vabariigi Presidendi kantseleist tuli, siis võttis ikka tummaks. Ei osanud tükk aega ühtegi sõna öelda. Meil on kogu aeg mingid enda unistused ja eesmärgid olnud. Ei ole seda kunagi teinud otseselt sellepärast, et saada tunnustatud või teenetemärki. Aga loomulikult, kui tunnustus tuleb ja veel nii kõrgel tasemel on tunnustatud rallisporti, siis on loomulikult väga hea meel.»

Hõbe sõnul on väga tähtis rõhutada, et ralli korraldamise taga on kümne aasta jooksul olnud tuhandeid inimesi. «Eelmisel aastal pea kaks ja pool tuhat inimest andsid rallinädalal oma panuse, et WRC etapp esmakordselt Eestis teoks saaks. Küll meie kolmekesi Rally Estonia asutajad saime selle füüsiliselt, aga tükike kuulub igale inimesele, kes on ühel või teisel hetkel oma panuse andnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles