Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanikud kandideerivad auhinnale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Arved Breidaks kandideerib konkursil aasta ajakirjaniku tiitlile.
Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Arved Breidaks kandideerib konkursil aasta ajakirjaniku tiitlile. Foto: Arvo Meeks

Selgunud on Jaan Tõnissoni auhinnakonkursil parimate sekka jõudnud ajakirjanikud. Kõikide aasta ajakirjaniku ja aasta noore ajakirjaniku kategooriasse esitatud avalduste hulgast valis hindamiskomisjon välja 7 ajakirjaniku ja 3 noore ajakirjaniku kandidaati.

Aasta ajakirjanikuks said kandideerida Postimees Grupis või Duo Media Networksis töötavad ajakirjanikud või ajakirjanike rühmad, kes viimase aasta jooksul loonud silmapaistvaid ajakirjanduslikke artikleid, raadio- või telesaateid. Kandidaatide seas on ka Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Arved Breidaks.

Samuti kandideerivad tiitlile Anu Viita-Neuhaus (Virumaa Teataja), Evelyn Kaldoja (Postimehe välistoimetus), Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool (telesaade "Õhtu!"), Kaur Maran (Postimehe teadusportaal), Kristjan Gold ja Siiri Mihkelson (Raadio Kuku) ning Ülle Harju (Postimehe uudistetoimetus).

Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Siim Saavik kandideerib aasta nooreks ajakirjanikuks.
Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Siim Saavik kandideerib aasta nooreks ajakirjanikuks. Foto: Arvo Meeks

Aasta noore ajakirjaniku tiitlile on üks kolmest kandidaadist Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Siim Saavik. Veel kandideerivad selles kategoorias Loora-Elisabeth Lomp (Postimehe uudistetoimetus) ja 4JALEHT toimetus (Postimees).

Selles kategoorias said kandideerida kuni 27-aastased Postimees Grupis või Duo Media Networksis töötavad ajakirjanikud või kuni 27-aastaste ajakirjanike rühmad, kes näidanud viimase aasta jooksul kiiret arengut ja loonud avalikkust kõnetavat ajakirjandust.

Võitjad kuulutatakse välja 10. märtsil Postimehe arvamusliidrite lõunal. Siis selgub ka, kellele antakse aasta arvamusliidri tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles