Räpina vallavalitsus läheb kaugtööle

LEPM
Copy
Räpina vallamaja.
Räpina vallamaja. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Lähtuvalt Terviseameti soovitustest ja riigis väljakujunenud olukorrast töötavad Räpina vallavalitsuse teenistujad alates 1. märtsist kaugtöö vormis.

Teenistujad viibivad kodukontoris ja vallavalitsuses vastuvõtte ei toimu. Töökoosolekud toimuvad elektroonilises vormis. Vallakodanikke teenindatakse telefoni ja e-kanalite vahendusel. Avaldusi ja dokumente saab esitada tavaposti ja e-posti teel. Vallavalitsuse teenistujaga on võimalik kohtuda eelnevalt aeg kokku leppides, kohtumisel on kohustuslik kanda näomaski.

Toimetulekutoetuse taotluse esitanud isikutele annab sotsiaalosakond eraldi teada toetuse väljamaksmise aja.

Kassatehingutega tegelev raamatupidaja viibib Räpina vallavalitsuses 5. märtsil, 9. märtsil, 16. märtsil, 23. märtsil, 30. märtsil. Teostatakse sularaha sisse- ja väljamakseid.

Esmaspäeviti kell 10.00–14.00 toimub sotsiaaltöötajate vastuvõtt Räpina valla erinevates piirkondades: Räpinas, Verioral, Mehikoormas, Ruusal, Lintes.

Registripidaja viibib Räpina vallavalitsuses 4. märtsil, 11. märtsi, 18. märtsil, 25. märtsil kell 10.00–14.00, vastuvõtt eelneval kokkuleppel.

Arendusspetsialist viibib Räpina vallavalitsuses teisipäeviti ja neljapäeviti kell 10.00–14.00, vastuvõtt eelneval kokkuleppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles