Valga vallas asus tööle uus haridusspetsialist (1)

LEPM
Copy
Kermo Küün peab end heaks meeskonnamängijaks.
Kermo Küün peab end heaks meeskonnamängijaks. Foto: Valga vallavalitsus

Esmaspäevast, 1. märtsist on Valga valla kultuuri- ja haridusteenistuses haridusspetsialistina ametis Kermo Küün. 

Kermo Küün on lõpetanud Valga gümnaasiumi, Tartu Ülikoolis on ta omandanud ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala.

„Olen sündinud Valgas ja Valgamaal on minu südames olnud alati väga oluline koht. Väärtustan oma kodulinna ajalugu ning soovin anda oma panuse valla arengusse. Seetõttu on mul väga hea meel, kui saan oma isiklikke väärtusi kanda edasi ka oma töö kaudu,“ rõhutas Küün ja lisas, et tema jaoks on oluline, et töökoha väärtused ühtiksid isiklike väärtushinnangutega. „Haridusvaldkond on mulle alati südamelähedane olnud. Olen olnud Valga gümnaasiumi arendusmeeskonna liige ja seisnud kooli käekäigu eest juba gümnaasiumis õppides“.

Küüni varasem töökogemus seisneb muu hulgas mitmete valdkondade tegevuse koordineerimises ja arendamises. Lühiajaline töötamine Valga linnavalitsuses ühinemiskoordinaatori assistendina ja kommunikatsioonipraktikandina andis teadmised omavalitsussüsteemi toimimisest.

Oma ametis peab haridusspetsialist olulisteks väärtusteks usaldust ja avatust. "Olen igati avatud uuenduslikele hariduslahendustele. Olen usaldusväärne koostööpartner ja hea meeskonnamängija, samas suudan edukalt toime tulla ka iseseisvalt töötades. Mulle meeldib töötada mitmel rindel korraga ning suhelda erinevate inimestega. Olen orienteeritud eesmärkidele, kuid suudan vajadusel jõuda ka kompromissideni,“ märkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles