Haanja suusamaraton stardib virtuaalselt üle Eesti

Copy
Haanja maratoni peakorraldaja Aare Eiche loodab, et suusasõbrad saavad oma sõidu ikkagi tehtud.
Haanja maratoni peakorraldaja Aare Eiche loodab, et suusasõbrad saavad oma sõidu ikkagi tehtud. Foto: Madis Perli

Valitsuse kehtestatud uute ulatuslike koroonapiirangute tõttu tuli 45. Haanja suusamaraton mass-stardina küll ära jätta, kuid kõik suusasõbrad saavad virtuaalselt Haanja suusamaratonil üle Eesti siiski osaleda.

«Kuna olime Haanja maratoni rajad juba kõik ette valmistanud ja distantsid on heas korras, otsustasime Estoloppeti sarja meeskonnaga, et korraldame sel aastal Haanja suusamaratoni virtuaalselt. See tähendab, et kõik suusasõbrad saavad võimaluse sõidust osa võtta kaug­osaluse kaudu kuni 14. märtsini. Oma suusasõidu võib teha nii ettevalmistatud Haanja rajal kui ka enda vabalt valitud suusarajal. Seega võib distantsi läbida igal pool Eestis, kas või oma kodurajal,» lausus maratoni peakorraldaja Aare Eiche.

Kaugosalusega Haanja suusamaratonil saavad osaleda kõik, kes olid ennast eelnevalt registreerinud tavamaratonile. Kes polnud ennast eelnevalt kirja pannud, saavad seda teha kuni 14. märtsini, makstes seejuures osalustasu. Kõigi osalejate vahel loositakse ka toetajate välja pandud auhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles