Lillemüüjad peavad tänavust naistepäeva eriliseks

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Põlvas tegutseva Flamingo lillepoe omanik-juhataja Liisi Kurusk ütleb, et naistepäev on lillemüüjatele üks kiiremaid aegu.
Põlvas tegutseva Flamingo lillepoe omanik-juhataja Liisi Kurusk ütleb, et naistepäev on lillemüüjatele üks kiiremaid aegu. Foto: Maarius Suviste

Lillemüüjate sõnul on tänane naistepäev varasematega võrreldes hoopis teistsugune. Küll aga on kindel, et pidupäeva vaieldamatud lemmikud on jätkuvalt romantilised ja kevadised tulbid ning aegumatu iluga roosid.

Lillepoodides on naistepäev üks kiiremaid aegu. Käed-jalad on toimetamist täis ning lisaks olukorrast tingitud piirangutele tuleb olla nutikas ja leida uusi võimalusi. Näiteks osaühing Maidro on sel aastal lähenenud naistepäevale loovalt ning avab pidupäeva puhul Põlva Maksimarketi parklas Flamingo Lillepoe lillelavka.

«Meie rõhk on kindlasti kodumaisel toodangul. Võimalusel eelistame alati Eestis kasvatatud lilli, näiteks on meie poodides müügil ainult kodumaised tulbid,» ütles omanik ja juhataja Liisi Kurusk. Teisalt püüab ta alati pakkuda inimestele midagi eksootilist ja põnevat, mis pole nii laialt levinud: näiteks anemoonid, tulikad ja alpinia ehk ingver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles