Keeni koolis läksid kaugõppele ka algklassid

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Keeni põhikool.
Keeni põhikool. Foto: Arvo Meeks

Seoses ühe töötaja nakatumisega otsustas Keeni põhikooli juhtkond koostöös Otepää vallavalitsusega jätta kuni 12. märtsini 1.-4. klassi õpilased distantsõppele.

«Korraldame kõigile õpilastele toidupakid ning II trimestri lõpetame esmaspäeval, 15. märtsil,» teatas kool ühismeedias.

1.-4. klassi õpilaste, individuaalset juhendamist vajavate õpilaste ning 9. klassi õpilastega (lubatud kahel päeval nädalas) jätkatakse kontaktõppega alates 15. märtsist.

«Rõhutame, et tegemist on ettevaatusabinõuga. Soovime kindlustada, et nakatumine ei leviks ning vaatamata ebastabiilsele olukorrale kõikjal Eestis suudame oma koolis ja lasteaias kevadele kindlamini vastu astuda,» andis kool teada.

Lasteaed alustab tavapärase rütmiga alates teisipäevast, 9. märtsist.

Valitsuse otsuse järgi võivad 1.-28. märtsini õppehoonetes viibida ainult 1.-4. klasside õpilased ja hariduslike erivajadustega õppijad. Alates 15. märtsist lubatakse kuni kaheks päevaks nädalas kontaktõppele õpilased, kes teevad sel õppeaastal põhikooli lõpueksameid või gümnaasiumides ja kutseõppeasutustes toimuvaid riigieksameid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles