Kagu–Eesti tantsupidu lükkub aasta võrra edasi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kolmas Kagu-Eesti tantsupidu Intsikurmus.
Kolmas Kagu-Eesti tantsupidu Intsikurmus. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

IV Kagu-Eesti tantsupeo meeskond otsustas, et tänavu 30. mail Põlva Intsikurmus toimuma pidanud pidu «Sanna kitmine» lükkub aasta võrra edasi.

Otsuse tegemisel said määravaks Covid-19 tõttu kehtestatud piirangud ning ka praegune jätkuv suur viiruselevik, mis ei lase hetkel tantsupidu soovitud moel ellu viia, teatasid korraldajad.

IV Kagu-Eesti tantsupeo teemaks jääb endiselt «Sanna kitmine» ning väljakuulutatud repertuaari ei muudeta. Registreerunud rühmad jäävad samuti kirja ning nimekirjad avatakse ja vaadatakse taas üle sügisel. Täpsem info uute seminaride, video-ülevaatuse aegade ja korraldusliku poole kohta avaldatakse Kagu-Eesti tantsupeo kodulehel augustis.

«Loodame, et saame sügisel alustada sealt, kus praegu pooleli jäime ning uus tantsuhooaeg toob rohkelt positiivseid emotsioone ja võimaluse tantsida järgmisel kevadel Intsikurmu roheluses,» loodab tantsupeo pealavastaja Heleri Kängsepp.

IV Kagu-Eesti tantsupidu toimub seega 29. mail 2022.

2012. aastal ellu kutsutud Kagu-Eesti tantsupeol osalevad rahvatantsurühmad Põlva-, Võru-, Valga- ja Tartumaalt ning neljandale peole oli ennast kirja pannud 196 rühma ligikaudu 2800 tantsijaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles