Coop Põlva alistas Tartu Ülikooli

LEPM
Copy
Randel Mathias Lepp (palliga) viskas kohtumises 11 väravat.
Randel Mathias Lepp (palliga) viskas kohtumises 11 väravat. Foto: Helin Potter

Coop Põlva kohtus kolmapäeval sel hooajal esimest korda esiliigas Tartu Ülikooliga ning noorte põlvakate dikteerimisel toiminud kohtumises alistati vastane 37:31 (19:15). Seoses Covid-19 levikuga ja Eesti Vabariigi valitsuse poolt kehtestatud piirangutega ei toimu vähemalt järgmine kuu aega esiliiga mänge. Kas peetud kohtumine jääb sel hooajal viimaseks, seda näitab aeg.

Coop pallurid alustasid küll kohtumist natuke vaoshoitult kuid eestlastele omaselt, et kui alguses ei saanud vedama, siis pärast läks mäng juba soovitud suunas ning suudeti vastasele oma mäng peale suruda. Viimastel minutitel ei näidatud enam oma parimat sooritust, kuid  eduseisu käest ei antud.

“Olime natuke paremini ettevalmistunud kui eelmisteks kohtumisteks, just mängu kiiruslikuma poole pealt ning kaitsefaasist rünnakule üleminekul. Randel Matthias Lepp, Kermo Saksing toimetasid rünnakul hästi resultatiivselt, lisaks ääremängijad Joonas Vassiljev ja Kevin Pütt ning hea oli ka meeskondlik kaitsetegevus. Tegime kokkuvõttes korraliku mängu,” oli Kalmer Musting oma hoolealustega rahul.

Väravad: Randel Matthias Lepp 11, Kermo Saksing 9, Joonas Vassiljev, Karl Markus Kannel 5, Kevin Pütt 3, Priit Luuk-Luuken, Lauri Land, Henry Jõesalu, Hendrik Kink 1.

Esiliiga väravaviskajate edetabelis jagab Coop Põlva mängija Karl Markus Kannel esikohta Tartu Ülikooli mängija Tõnu Jõksiga, mõlemad on visanud 66 väravat, neile järgneb Coop Põlva mängija Randel Matthias Lepp 64 väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles